Frakt & Retur

Leveransmetoder:

När vi har fått din betalning, kommer vi att antas i hela världen av DHL inom 1-2 arbetsdagar för leverans av dina varor, är din frakt leveransadress förväntas inom 5-7 arbetsdagar att komma fram till vänster. Priserna som visas är exklusive porto och emballage. De beräknas automatiskt i orderprocessen.

För annullering:

Om du vill avboka din beställning, måste du kontakta oss throuth mail. De flesta beställningar skickas inom två dagar från dagen för order- och speditionsuppdrag kan inte avbrytas. Avbokning begär efter det att beställning blivit expedierad behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Återgång politik:

Returer och byten är tillåtna, vi har gett kunden köpt produkten via hemsidan och det är inom 30 dagar från dagen för mottagandet. Vi tillåter endast ett komplett retur objekt som har problem orsakade av oss, om paketet inte innehåller alla tillbehör och delar det utfärdades, kostnaden för tillbehör och delar av det totala priset produkten kommer att dras och kan motivera en partiell återgång, om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller retur beror på "Till skillnad från" kostnaden för leverans av hela produktpriset kommer att dras. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

tillbaka